Вiдполум янiли

~~~~~~~~~~~~~~~~
Відполум'яніли
~~~~~~~~~~~~~~~~


Відполум'яніли,
 Зжевріли багрянці,
Пристрасна, сп'яніла
Від вогненних танців

Осінь віддалася
Поцілункам грудня -
Ой, студені ж, ласі!..
Голим її грудям,

Боляче до люба!
Стелить ложе біле
Грудень вже до шлюбу.
Крижаніє тіло…



04.12.2012


Рецензии