Радуга

Гармония – это Радуга.
Радуга – это Гармония.
Слово известно каждому –
Льется Жизни Симфония.

Здоровье – то Радость Творчества,
А в Творчестве – миг Возрождения.
Рисуй и прветствуй Радугу.
Запомни, в ней Неба знамение!

********************************

В Гармонії бачу Райдугу.
У Райдузі – миті Відродження.
Слово відомо кожному –
Ллється життя Симфонія.

Здоров’я – це Радість Творчості.
У Творчості – миті Відродження.
Малюй привітання Райдугу –
Натхнення й любові народження!

14.11.2012

**********************************
"Синтезатор Любви" – картина Ирины Дживаго.


Рецензии