Сходами

1.Запам’ятати хочу дощ,
Та крізь ті краплі дотик твій,
Як швидко я втрачав тепло,
Як швидко згасло світло, мов сірник…

Я не повірю, що ти прийшла
Бо просто було так холодно.
То мабуть була зима,
Що пестила ніжно долонями.

Приспів:

Сходами
Ішов до тебе по любов,
Ішов до тебе в височінь…
Сходами ти
Сходила…
Так крок за кроком, наче сон.
Закохана у далечінь
Сходила…

2. Я хочу сам вдихнути біль,
Що згасне тільки там де ти.
Скажи навіщо цей двобій
Твоїй, такій нестримній, самоті.

Я не повірю, що ти прийшла
Бо просто було так холодно.
То мабуть була зима,
Що пестила ніжно долонями.


Рецензии