Нам дигахъуйс-ну хIайгахъу

Агор хIадуруй диги лер дихьиле
Урхьула талхъунт ана вяждукIуле,
Агь урши ахIарил, хIуни барибил,
Дигила цIализе царра игуле.

Диги, диги, диги, дигила цIалзе,
Ну хIуни леракIиле ратурри,
Диги, диги, диги, дигила цIалзе,
Игуй чархике цIах хIадизахъурри.

Зубразела лямцIа уръи бурцисра,
Дигила саримтли анай рукIулра,
Дигили игуй чарх ряхIят бурахъуй,
Дия жан дарман хIаке ну умцIулра.

Аллагьли гибил заман бикахъиле,
ХIазакан дизе умут мавдахъаба.
Эш дуниялизе ну хIулрикахъиле,
Варе ахIарил хIатI ну дигахъаба.


                Сарим Барият Къадарскаялис


Рецензии