Свидомо-незалежне

Жахливо жилось в Союзі,
Розпався – аж легше стало!
Й пішли ми в майбутнє, друзі,
Узявши Тризуб і Сало!

Чверть віку торік Свободи,
Залишилось за плечима,
Ми йдем… і не дійдем згоди,
У чім наших бід причина?

Та ж це хіба так важливо?
Коли розуміє кожен -
В Союзі жилось жахливо!
Боронь від такого, Боже!

Помру, мене Бог спитає:
- Скажи мені, українцю,
Залежності в вас немає?
- Нема! Наливай по вінця!

Ми сядемо з Ним на хмари,
За Неньку хильнем по склянці,
Амброзії та Нектару,
(з них, кажуть, не сушить вранці).

А потім затягнем пісню,
на Нашій, на Рідній мові!
Від гордості зараз трісну!
Які ж ми, хохли чудові!


Рецензии
Зачёд, Евгений! Стёб у Вас бесподобно выходит!

Андрей Куц   21.09.2014 03:13     Заявить о нарушении