Хтось

Хтось катом був, а хтось ложив на плаху
Головоньку свою, звернувши погляд на ката;
В той час, як жінка роздирала навпіл
Сорочку зношену, щоб вкрити немовля.

І поки цокотів тиран в пустій царині
Над владою своєю, що лише мара -
Холодним инеєм спадали на дитину
Зотлівши сльози батька – бунтаря.


Рецензии
Зотлівши сльози батька – бунтаря.

Тронуло...

Елена Борозенец   04.12.2012 02:00     Заявить о нарушении
Дякую Вам, Олено ))

Августина Остров   04.12.2012 17:28   Заявить о нарушении