Чомучки

Чому літом гріє сонце?
Нащо в хаті нам віконце?
Чому взимку сніг лежить
і ведмідь в берлозі спить?
Чому пташки відлітають?
Де домівку вони мають?
А куди тече струмок?
Нащо на дверях замок?
Для малечі ці питання-
шлях отримувати знання.
Треба нам терпіння мати
що б на все відповідати.


Рецензии