В калюжi

В калюжі

Так марно в калюжі
Ти воду штовхаєш,
Гнилими словами протест видаєш,
Де з кожного брата,
Шкіру знімають,
А ти посміхаєшся,
Що буде кінець.
Так буде кінець,
Розбитому горю,
Але від початку ганьби і розору,
Повинні відмити скажені серця.
Протухне надія, родина заплаче,
Поки я живу не буде невдачі,
Не будуть плювати нам позаочі,
Камінням кидати в голодні серця.


Рецензии
Усё зразумела! Прыгожы верш!
З павагай з Беларусі

Валентина Дробышевская   15.05.2013 20:19     Заявить о нарушении