Ви смiялися з серця мого

Ви сміялися з серця мого

Ви сміялися з серця мого,
Бо щасливі були і багаті,
Коли мав я надію одну,
Відібрали і били жорстоко,
Бо між злиднями ріс я один,
Щоб мотузку на шиї стягти,
Розірвати вену навмисно,
Але вірив я, що не так,
Залишу цю країну убогу,
Де ніхто не почує мій крик,
Лиш дитя над могилою плаче
Так на серце зляже вінок,
Назавжди мені на удачу.


Рецензии