I знов...

* * *

І знов над калиновим гаєм
співають зорі й солов’ї...
І ми кохатися лягаєм,
щоб почуття збудить свої.

Твої бентеги повні очі
такі відлунюють світи
далекі і близькі напрочуд,
хоч ними присмерку світи.


Рецензии