Дэ нам тут во зоружыты дэ шо вж...

Шэ но мы зарэ просНулыся зном.
И шо робытымо гонды всю ноч?
Ну, пидым в люды дэ гондычкы Ж во Ж. Нишо да вхопым в кого, Х.

ХлибОМ у нас, слава Богу, нышо
Вси почастують. А шо?
Здраствуйтэ, людцы! А дэ Б гэто шо Б гондэ на масло печонк?

Шо ты росказуЕш!
В нас всё гавно вш?
Да ведь мы зарэ но от БигСухНоф,- чуйиця лайАнка Анок з Верок
Гондэ а во каль ПерТроф.

Всэ! ПидДожЖэм жэ й сыло.
Шоб оно льготно до Довськ
Гондэ скакНути в пыньКоф. О-ё-ёй!

А у нас мышы тут во за стеной
Прам уш падняли, хы, ной К:
Ты там чевво гэта мовкай длугой нас апсыфаЕшь, дуной?!

Вот хто ву нас туфт Карол.
Вот как зима каце воск
Прама на скаЦерци Цёрк... - Шо, й ЦёрКинг жыВВой щ?

В цэрКвы й оно жэ й тыпло.
У попов
Е шо пажром.


Рецензии