Свадебний рушничок

Рушничок, рушничок стелять всім на щастя
Рушничок як те поле нашого життя
Лиш зійдеш з нього- вмить ти пожнеш нещастя
Рушничок, оберіг сімейного буття

Полотно рушничка міцним є до краю
Бахрома зі сторін додолу звиса
І красива вона, чаруюча я знаю
І тріпоче й зове манить в небеса

Як міраж нас вона вабить всіх до краю
А Як зійдеш туди-дорога лиш одна
В ній немає основ-стежинок щастя й Раю
І чатує на всіх лиш прірви глибина

А на тім рушничку квіти вишивають
Щоб дарити обом радість і любов
І кохані між ними в мирі пробувають
Та купаються в щасті-основі всіх основ

Рушничком молодим рученьки єднають
Щоб З*єднати діла, як і їх серця
І щасливої долі їм усі бажають
Та з*єднатись навік у одне життя


Рецензии
Рушник - семейная реликвия - оберег на все случаи жизни, начиная с рождения. В последний путь провожали тоже с особым рушником. Была молодой - сама любила вышивать.

С теплом

Николина Вальд   04.12.2012 21:58     Заявить о нарушении
Спасибо!!! Жаль, но скоро это останется только в памяти... даже на свадьбы уже покупают готовые фабричные рушнички... А для меня это тоже реликвия.

Валентина Горбатая   05.12.2012 07:26   Заявить о нарушении