Моя любов...

Моя любов - твоє князівство,
То ж будь володаркою в нім!
Продовжись високосне дійство,
Щоб час не порожньо дзвенів,

Щоб не селився жур із нами,
Не знали прикрої сльози,
Щоб хата пахла пирогами
І хліб родив, і гарбузи.

Будили діти радо тишу
І юно квітли наші дні,
А ти всміхалася частіше
Мені...


Рецензии