Нам сумно без суперечок

Нам сумно без суперечок,
Такі ми вже видно люди,
Вчимо як садити  гречку,
Того хто солі півпуда,

Вже з’їв, на селянській справі,
і знає як це робити ,
Ми прагнемо вперто слави,
бо як нам інакше жити.

Себе назвали зірками,
 Щоб  всі навкруги  хвалили,
Нікчемні, пусті думками,
 Рядками ллємось  щосили.

Про Риму, давно забули,
Мерщій біжимо на Парнас,
У Музи, завжди відгули,
Безкрилий старіє Пегас.

Такі ми вже видно люди,
Ну що ще сказати про нас,
Нам справжнім суддею буде,
Бездумно потрачений  час.


Рецензии