Три мiнiатюри

Три мiнiатюри

* * *

Я озирнувсь.
О сцена ця німа!
Було життя, і вже його нема.



* * *

Як шкода,
майже всіх після буття
здебільшого чекає забуття...



* * *

В часи,
коли нема в суспільстві ладу,
навіщо пестиш
недолугу владу?

 


Рецензии