Тут в нас аш дви НачальсТВа ны зна Е!

От пак как квак досТикГАЙеф:
СкогРогСць-то тут в Вас така вжэ-с,
Шо, О, до Баландыч сякГаець!

Ну, во: й ТОСка вш по й Тама...там
СойУс
Ва й конУс.

Га?
Що ты кажыШШ!?

Да, Шыш быв хазаИн
Инк фсих зе й МайЯф, Х. Конэц сфифта сафТраХ.
Сниг выпадэ й на й воду.
Ий нэба ныц станэ вш.

Ззилы Ж падлы ИСИдКУ Сь.
ОхтСтахЛахСь но вш жыдка кышка вав Грышка.


Рецензии