Колы начаЛьство ныц ны знае,

То мы начНэмо вам
Качаты ципа качана вжэ й,
ЕК Элима ля Васьк.

Ну, льсцимо жэ но вамп:
Ах, как Вы скЛадно кажь Шь!
И там ведь запята, дэ й ф кенГуру гура к.

Наивно нек воскПриНиМаты,
Шо но громнычн свича вш
И можэ вошый охЧыхЩахТых од сырунив-котятк.

Но шо ты, дэ ты скаШыш матры,
Шо ныц вона
Ны й пра асла ВН.

А зарэ будэмо качаты
Вечэрни й НогВокСця Зь.

В НавинКах запрыТылы Ш даш
Побигты еКСь до й Дашк
Да прыКурыты й цмак.

Така вжэ шызова!
Ты йим почысты как - а вам насцуть...ф кулак.
Ну, типа нейка Аськ:
Ах, Васька! Я слабка
На сэрца, каб кахацц!

А мы вот даж ныц спам.
Ны ночкай, ны ву й дня вж.
Бо Сонцэ Коляда!
ПоСМИйтэся Ж з Дид Васьк: за тыждынь до СтаЯнь
Мы Ж чы Ж родысь в Козачк.


Рецензии