вдова

По залугом зелененьким
Брала вдова лен дробненький
Вона брала выбивала
Тонкий голос подавала
Там Василько сино косе
Тонкий голос переносе
Бросив косу далеченько
Сам побиг до домоненьку.
Дозволь маты вдову браты
Тодди буды пыть гуляты.
Не дозволю вдову браты
Вдова вмие чаруваты
Чаровала мужа мого
Прычаруе сына мого.


Рецензии