Тече Днiстер

           Тече  Дністер, хвиля плине,
            З очеретом грае.
           Хлопець  тихо у дівчини
            Правдоньку  питае...
...      
           Та дівчина вередлива,
           Правди не сказала
           Чорнобрива, та  вродлива,               
           С хлопця глузувала.
 
           А навіщо ти глузуеш,
           Коли хлопця любиш?
           Чи не бачиш, чи не чуеш,
           Як кохання губиш?

          Шумить Дністер, хвиля плине,
          Берег підмивае.
          Мабуть ти мене покинеш?
          Лукаво питае.

          Знаю любий мій, я знаю,
          Що не шанувала,
          Але ж я тебе кохаю
          Хіба цього мало?

          Хлопець, тільки посміхнувся,
          Не сказав нічого.
          Та й піщов не оглянувся
          Бо нема до кого.
      


Рецензии