Три юности у нас

Як літаки у небі час наш пролітає
В них топливо  згорає, в нас - життя
Та Кожен з нас ще у запасі має
Три юності, три наших майбуття

Сини і донечка, три вогники любові 
Полумям юності горять в серцях
А в них ще сім'ї є такі чудові
І так повторюємся ми у їх шляхах.

Внучаток милих, іскорок надії
Господь  дарує нам у світлий час
Вони наші світлинки й наші мрії
Вони  новий вогонь запалюють у нас

Життя вирує як ті хвилі в морі
То вгору, а то вниз  кидає нас
Та дітки завжди нам стоять в дозорі
Пильнують нас усюди й повсякчас

Будьте здорові і завжди щасливі!
Будьте любимі і любіть завжди!
Ви наш вогонь то ж будьте невгасимі!
І з вами вічними будемо також ми!

Нехай Господь вас скрізь охороняє!
І хай завжди благословляє вас!
Нехай усюди вас докупи всіх єднає!
А разом з вами зігріває й нас!


Рецензии