С днем Рождения Семьи!

З Днем Народження Сім’ї  від душі Вітаю!!!!
Щастя, Радості й Добра щиро я бажаю!!!
Хай Весна у пори всі у ваш дім приходить!!!
Свіжі почуття з сім’ї повік не відходять!!!

        Нехай квіти на столі завжди пломеніють!!!
        Нехай милують лиш вас і плекають мрію!!!
        Щоб вам діти в майбутті радість приносили!!
        В мирі зі всіма завжди і в добрі лиш були!!!

Вірності у всьому я вам повік бажаю!!!
Тоді міцною сім’я завжди пробуває!!!
Ще бажаю вам зажди тільки вкупі бути!!!
І розлук ніколи вам бодай не відчути!!!

        Всього іншого хай вам Сам  БОГ побажає!!!
        І нехай Він повсякчас вас благословляє!!!
        Хай приносить вам завжди все, що в Його планах!!!
        Щоб зустрілись в майбутті всі ви з НИМ на хмарах!!!


Рецензии
Пожелания прекрасные!
Главное, чтоб они сбылись.

Удачи.

Виталий Тунников   29.11.2012 09:11     Заявить о нарушении
Спасибо Большое!!!!!
Если очень, очень захотеть-все непременно сбывается!!

Пожелания добра Богом подкрепляются
Счастье будет там всегда, где в любви купаются
Век живи и век учись истине извечной
Мудрость эта послана с дали той небесной!

Валентина Горбатая   30.11.2012 00:44   Заявить о нарушении