Мы тут а ныц ны робымо вжэ в хаты

Бо Ж дэ Ж зыМА Й прам коть.
Оно шо молотКом хтось во вш
Подбыф сапХог.

Побач-побач ты! ПабЛо Ж Пик Ас Соль
Запик ля мни Ш пихРох вш.
Пшыныця, зылыныця та з дрогЩой ш!

Шо хочыш ты ля мни, то й я всим жыдк:
ЛякЖыкСИК на плыти та й спы всь!

Но я хоЦиф пы й щося зь запыкЧи, Х?
Ну, зь, ципусь Цивк со й дви П.
ЕК сыр з яйцОМ сайЕдкНикНиць,
Каб высКакЧив грибКИ СЬ?

А, в общым-то, й с комКом
Зайим я манКу й
С куйРайГо Ж.

Ну, й шо...
Ву нас цимНо й? Х!..


Рецензии