Засохле листя доживаe вiку

Засохле листя доживає віку,
І місто захлинається дощем,
Зірвані штори і відкриті вікна,
Танцює вітер із моїм плащем.

Зірвані штори, а в вікні не видно,
Де край отого міста на плаву.
Вітер давно дурманом мене кличе,
Плащем тріпоче, але я живу.

Вітер давно задумав щось недобре
Ще з перших днів наповнення дощем.
Він як маніяк у слід за мною ходить,
Так дивно заграє з моїм плащем.

Він як маніяк, але мені не страшно.
Я можу йти усупереч йому.
Защіплю глухо свій тоненький плащик.
Бо я живу наперекір дощу.

29.11.2012


Рецензии