Волошечка

Вродилася ранково в сизомлі
Волошечка - дарунок трав і літа.
Ніжніше стало на моїй землі,
Бо ця ваблива синьоока міта
Змела красою негаразди злі,
Любов'ю, наче дощиком, налита.

Авжеж бур'ян... А для душі - тепло
І крила для думок, що прагли висі.
Та сяяв цвіт і сяяло стебло
І світ у сіть принадою ловився.
А диво не тікало, а текло
Уже з очей...
Дививсь - не надивився...

28.ХІ.2012


Рецензии
Промениться ласкою, В’ячеславе, Ваша "Волошечка", милується серденько, терпне від невимовної ніжності... Майстерно, поетично, талановито!

Валентина Чайковская   03.12.2012 09:13     Заявить о нарушении