Ma uit pe fereastra

               
Ma  uit  pe  fereastra,
In  clipa  aceasta,
Vad  ziua  cu  soare,
Si  pomul  in  floare.


Vad  oameni  trecind,
Si  pasul  grabind,
De  parca  ceva  sa  faca-au  uitat
Si  ultima  sansa  destinul  le-a  dat.

Indrepte  gresalele  ce  le-au  avut!
Si  binele  faca-l  ce  nu  l-au  facut,
La  asta  sint  toate  gindirele  lor,
Sa  aiba  la  munca  succese  si  spor.

Eu  is  bucuros,
Ca  sint  sanatos
Ca-n  clipa  aceasta,
Privesc  spre  fereastra,
Iar  anii  din  viata,
Imi  trec  cu  folos.
                26.11.12.               


Рецензии