Ах, дайця-дайця-к Мняв ту СКАзКу зь!..

Ах, Кон Стан Тин типа с Крои Тор!
Да как жэ мы тут вам ны вспилы й
А ны хоть дулю з макОМ ззисты П пры скОрОсци анцикХрыйст.

А гындэ й ОльГА Й  РайЗумОфСКА!
А тамо во й ГанТон Ямб Поль с Кый!
И ЕК жэ нам тут во Б кого П да й схоп ципа за лоб Б.

Мы коло Ада а ны й радОМ.
И ны зрадНив Мий тута Ш Васька Сь:
Яка вжэ лаСКА в СКАсКах падЛав, шо знаюць знак фси з прыйПийНайНяф.

И ты чытай ямпольскых сотни й
Да будыш добрым вжэ МороСко К.
Ну, ИнтырНэт вух нахс стоЗёвНый: пока дэ шо – хоть ззиж бавовны й.

Во так во гондэ Кара нейка зь
Эли Матью
Шуруе
Добжэ й.


Рецензии