Шо ты хоч шэ пожраты, аратай?

ЖыццядзейНасци нашай качарга Ш паМишаЛа й.
Гонды во Насци скажаш,
Ты чаво гэта в плацци.

А навищо в Вылыкдынь
Да нажэртыся нишо.
На фига жэ, товаРыш, рышТуваты татаРав.

ТрэГа Ж даты но салка,
Шоп гаж гымпыТом стала
Тая дырка, шо кака называють собакы й.

Вот яка Трица в ВасьКы Ш.
А ны в нас кыш-мыш праМА Й.
Да за 30 копеЁк, а ны 79. Ах, трыскы быс канСерВый вин мни выхВур тут, сцерВыщ!

Да, ны дасць вадкасць сцеты
А ны Зайкам, ны й Белкам вш.
Натэ всим шакалГадКаф! Ну, каб с перцам да в яйКа зь нь.
АруМат трэГа Шь падлам.
Пагашать кап нирВану П.

О такый Ж трэга пан Ж вамп.
ЕК на карточцы, падла.

ЗдыМок ориГинАльНый.
Поорице на бляху й. Гэто Ж в Оршы рубаха удубасыв дэсь ВасьКу ль.


Рецензии