Тож викреслити геть усе вiдразу...

* * *

Тож викреслити геть усе відразу
з минулого, з майбутнього, з життя,
сприймаючи, як гіркоту образи,
це зовсім недоречне каяття.

Буття літа тримає на сторожі,
за прорахунки інколи сварить.
Час – ніби цвинтар, де без огорожі
і домовини спочиває мить.


Рецензии