Другу

Чому Наталочка одна?
Весела, чюйна дівка файна
Життя десь тріщину дало
Ну а яка вона охайна.

Готує пицу смакота,
Котлети в неї дуже добрі,
Але чому ж вона одна,
Бояться женихи хоробрі.

Де що не так, одішле враз
Коли зустріне що якраз,
В житті лиш буде їй потрібне,
Мабуть нема одній їй гідних.

Життя летить, проходять дні
І знаю десь вона сумує
Мабуть самотньо їй одній
Трошки болить сердечко чуйне,

Але є два екс-женихи,
І вибрати вона не може
Вони чекають, ну а їй
Нехай Господь сам допоможе.


Рецензии