Мiж плотi

Між плоті

Між плоті, де сміється біс,
Пітьма ножем у бік ударить,
І крізь розламане чоло,
Де опікають гіркі сльози,
Живе потвора в довгім сні,
Плете жахіття, біль і крик
Між мертвими душа порожня,
Що розпізнає страх і гнів,
Щоб з пекла рватися за плоттю,
Насолодитися душею,
Останнім подихом глухим,
І пропонуючи безодню
Для тих, які блукають у пітьмі.


Рецензии