я починаю думки у рядки писати

коли на годиннику показує 12,
мені починає здаватись,
що в мене є що тобі сказати,
і я починаю думки у рядки писати.

мені не цікаво з ким ти.
мене не турбує, як в тебе справи.
мені цікаво, про що ти думаєш,
мене турбує, кого ти кохаєш .

дивлюсь на старі фотокартки,
там я і ти,такі усміхнені,щасливі.
тепер ти там,де не зустрінеш мене,
і саме вечорами мабуть не хватає тебе.

 


Рецензии