Життя, це спалах...

* * *

Життя, це спалах, це шалена мить,
яка шукає Вічності дорогу,
якщо ти і спромігся щось зробить,
за кожну мить завдячуй тільки Богу!

Розплющив очі – сонечко майнуло.
Спитав себе: «To be or not to be?»;
Оговтався, та вже життя минуло.
А чи лишилась згадка по тобі?


Рецензии