У цьому незбагненнiм свiтi...

* * *

У цьому незбагненнім світі,
де кожен крок тобі болить,
все починається із миті,
і все закінчується в мить.

Миттєво в грудях защемить,
здригнуться янголи і свічі.
Душа благатиме: – Ще мить.
Та де?..
Господь у вирій кличе.


Рецензии