Зрадниця

Не пробачай мені зради, не пробачай
Не готуй мені зранку зелений чай
Не тримай мої руки, вони іншого обіймали
Та усю ніч його кохали
Прокляттям небес  ти є , чи його дарунком
Я ж іншим стільки раз дарувала свої цілунки
Я ніколи не буду краще тої, за кого ти мене маєш
Нащо ти мені усе пробачаєш
Ти повинен мене ненавидіти
Й поспіхом збирати речі
А ти руки мої тримаєш
Та навіть не плануєш втечі
Я зрадила тебе, чуєш
І я зраджу тебе знову
Відпусти мене, благаю
Відпусти на волю


Рецензии