Самотн сть

Самотність. Що ми про неї знаємо? Самотність – це не визначеність? Це пустота всередині? Це ні космос, ні хаос? Це ніщо? О, ні ви її не знаєте, тому не смійте нічого про неї говорити.
Вона завжди приходить без запрошення і в саме ту мить, коли думаєш, що ось-ось  саме зараз будуть найкращі миті твого життя. Але замість цих миттєвостей приходить Вона, Її Величність Пані Самотність. Її не цікавлять грощі, слава, ніщо окрім твоєї душі. Вона як маленька дияволиця впивається в твою душу  та гризе тебе. Ця Пані селить в твій мозок такий стан, що все навкруги стає чорно-білим, почуття втрачають барви, а люди обличчя. І ти стаєш наче пташка в золотій клітці. Все так добре починається  і наче все так як має бути, але все одно чогось не вистачає. Пані Самотність починає заганяти вас в   рамки,  які ви ж самі з її подачі для себе будуєте. Ви вигадуєте собі страхи, які заважають вам жити, ховаєте своє обличчя  за красивими масками з золота та срібла, прикрашені  коштовним камінням.
 І ви гадаєте, що саме так потрібно жити?  Як же ви помиляєтеся. Насправді це козні тієї Пані, яка не хоче покидати закутки вашої душі.
Ви нічого не знаєте про цю Пані! Хочете запитати мене чому я її так добре знаю? О, я розіб’ю всі ваші ілюзії, які ви побудували. Ви так і не зрозуміли, що я і є та сама Її Величність Пані Самотність.
25.11.2012


Рецензии
Що б тобі сказати. Сильно - то майже нічого не сказати. Але... звідки така обізнаність у твоєму ще зовсім дитячому віці?!

Александр Владимирович Кошелев   28.03.2013 18:27     Заявить о нарушении
ну ти ж знаєш свою дитину))) Багато вже скуштувала за своє ще коротеньке життя

Марина Пушкарук   02.04.2013 23:15   Заявить о нарушении