***

Різдвяник викинув пуп'янки
Й вже дуже скоро зацвіте...
Все думаю: не  забаганки ж?
А на Різдво лише цвіте...

І як він знає, відчуває
І не помилиться ніколи...
Цвіте рожевим, зацвітає
Та ніби квітами говорить.

Завжди я маю спокій з того,
Різдво  щоріч ,як всі, стрічаю.
Підійду зараз я до нього...
І він, і я Різдва чекаєм...


Рецензии