Люблю ПЭтрИвнЫ пЫрИжкЫ

Люблю Петрівни пиріжки – вони смачні, великі дуже;
За попередні всі роки не їв таких – це правда, друже.
І як це випікає їх, що люди в чергу всі ставали,
Та шану від трудів своїх їй, хто з"їси їх, віддавали?

Відомо, нАчинка проста: картопля, рис з яйцем, капустка,
І яблуко – таких до ста складає в кошик, зверху хустка.
Та в електричці продає за невеликі зовсім гроші;
І дуже смАчна їжа є ці пиріжки її хороші.

Бо в наші непрості часи вона ретельно так працює;
Їй грошей трошечки даси – людей сумлінно нагодує.
Ось про красу її души з повагою хтось вірші пише....
Іще забув про біляші – вони у неї найсмачніші!   


Рецензии