Красимир Георгиев Затворник

Красимир Георгиев
 ЗАТВОРНИК

 Бях затворник на живота, заключен
 над зейналата бездна на забравата.
 Освободиха ме. Направих своя избор.
 Единственият истински затворник в ада е дяволът.
               
Написано: 19.07.2011 г.


ЗАТВОРНИК

Затворником в объятьях жизни
Летел над бездною забвения.
И цель близка освобождения,
Но дьявол дышит за спиной.

        24.11.2012


Рецензии