Насилля

Насилля

Помийна яма закипіла,
Прийшла ненависть у наш дім,
Змінила голоси на крики,
І між розідраних ротів,
Ти ниткою зшивала стогін.
Я бачив, як дитя давили
Серед похмурих і тяжких канав,
Давився гіркими сльозами,
Коли надію відбирали,
І поза спинами плювали
Нам довгий вік.
Шипіла наволоч у купі,
Збиралась душу погубити,
Всміхалась близько коло рани,
Щоб чути жадібність і гріх,
Ридала правда у жахітті,
Насилля розламало хрест,
І вбивствами століття править,
Зміїний натиск між людьми.


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.