Venirea primaverii

               
Buna  ziua  primavara!  Ai  venit  la  noi  in tara,
Si  cu  tine  a  venit
Soarele  cel  aurit,
Ce  pamintul  ne-a-ncalzit.

Cird  de  pasari  ai  adus,
Ce  s-au  bucurat  nespus,
De  venirea  primaverei,
Si-a  naturii  inviere.

Flori  frumoase  pe  cimpii,
Zimbetele  de  copii,
Totu-i  viata, bucurie,
Asta-i  datorita  tie.
          11.04. 09.    


Рецензии