Nu ma rupe

               
Sa  nu   ma  rupi  copiile!
Ca  vreau  sa  mai  traiesc,
Sa-ti  aduc  bucurie,
Si  vesel  sa-nfloresc.

Sa  nu  ma  rupi  copiie!
Ca  si-asa  lumea-i  rea,
Sa-mi  dai  pace  cu  bine,
Sa  traiesc  viata  mea.

Sa  nu  ma  rupi  copiile!
Caci  atunci  vei  putea,
Sa-mi  admiri  frumusetea,
Si  puritatea   mea.

Sa  nu  fii  rau  copiile ,
Sa  faci  tu  numai  bine,
Ca  vesela  natura,
Sa  stie  si  de  tine.

Sa  nu  ma  rupi  copiile!
Ca-s  tinara  si-as  vrea,
Sa  las  si  eu  saminta,
Intii  de-oi deceda.
         06.04.09.   


Рецензии