доброго ранку

доброго ранку, програні війни.
доброго ранку, забуті чашки.
вітаю і вас, мігрені постійні,
що палять мій настрій, немовби книжки.

здрастуйте, Ваша Велична Сірість,
привіт і тобі, сумнівна усмішко.
до нескорої зустрічі, мила щирість.
тікай же від мене, як злякана мишка.

рятуйтеся, люди, від смутку скоріше,
хапайте думки та пакуйте валізи.
по собі не лишайте зухвалих рішень,
допоки в життя я нахабно не влізу.

щодуху від мене тікайте подалі.
нічого хорошого з цього не буде.
почну вам читать непотрібні моралі,
та й спонукати повірити в чудо.

21.11.12


Рецензии