Зупинка

Давай-но в теплий вечір
Діждемось ворожнечі
Й зупинимо танок.
І вмить, з-за моїх плеч
Порветься рук замок.
Ось-ось. Останній крок…

Востаннє, як уперше,
Одягнемо одежі.
Скорімося думкам,
Не дивлячись на межі.
Секс не завадить нам.
Свободу матюкам!

Стрибати високо,
На думці: фізика.
Ти ходиш з арки в арку.
Я з холодильника
Дістав собі заварки,
Завів годинника.

Хотіла закричати
І знову спір почати,
Війну почати знов
Террором цю любов,
В безодню заштовхати.

До сонячного ранку
Притримуй обіцянку,
Я їх колекціоную.
Прилинь, зима, до ґанку,
За нею попильнуй.
Зі мною розмежуй.

Давай-но цього вечора
Скуштуєм разом з печивом
Холодного вина.
Не бійся холоднечі. Ні.
У темного вікна
Простоїть ніч одна.

23.11.2012.


Рецензии