Осiнь 2012

Вітрограй з листям жовтим осіннім –
Вогняна "Tarantella" Россіні.

Сірохмар'я, бліде волосіння -
Пелена… "Temporale" Россіні.

Хлипа сліпо слізьми, в голосінні
Небозвід... "Stabat mater" Россіні.


22.11.2012


Рецензии