Ой, надiну вишиванку

Ой, надіну вишиванку,
Ще  й  коралів  низку.
де  гуляе  мій  Іванко,
Далеко чи  близько?

Розчешу  я  чорні  коси,
Чобітки  дістану,
Де  пісні  дзвінкоголосі
На  вулицю  гляну...

А музики  лиш  заграють-
Піду  танцювати.
Як  Іванка  там  немае
Хіба  ж  сумувати?

Ніг  не буду шкодувати,
В  чобітках  чудових.
Щоби  горе  забувати-
Закохаюсь  знову...

Ти  сама  .як  вишиванка-
Кажуть мені люди.
Хоч  і  гарний  твій  Іванко.
Та з  другою  буде...


Рецензии