Чы родяця дэ в дыч пынькы з ОсовНыць

Там, дзе я прахадзіў,
Падалі верасы.
Бо, да, дзе Ш васількі
Цвелі на Падышч.

Там – ў Бродніцы сыр
Но ж роблять жыдкы ж.
пЮть-бЮть молодых в дых: на, хлёбны! Задавысь!

А юць! А юць, свынюхы!
Я дам зарэ дыч!
Шо?! Мы з бороды
зовЕмо й кулііч? Ах, вы Ш шылягы! Ах, пранцы з МосКвы!
Да вот: на ТоБі
Тэхнік Бэспік вш!

Там, блызь Пыньська, чы Франц
Савіча колы ждаў Ш.
Ныц на Полісьсі. А ныц!
Ны родыця знаХаріў Х.

Вот: Колысо Коляды.
Вот: на посМотры.
Чы тры Мотыльд копають жыты.

Жыд був голосыв:
Ай! СоБака фкусыф Шь!
І на цвілі вскачыф
Прышчь.

Да, я ф піжамах бродыв Ж
Кала жмыхіф.
Да, я Радзіму забыў сь.
Ныц ны ў Сухім Бары вж.

Дайтэ Ж, дайтэ ля мні спокойно но жыць.
Ах, гавНюкы
С пынькы!

В грубы Ж шося горыть!
Згынь ваша сырівль!
На – еблык с пувкіль. –
Га? Ты грошый дасы? – А зА шо, пЁнір? Шо ты внызыв Брыль?

В нас ны рарыТэт.
Ныдэ ныМА Й Поэт
На Нэбы. Бо на Земле ўсе взе зь Леў.

Так ныц ій ны й ройБім вж
На нівах Полісь К.
Хай Байім но Мій
Бае вамп про Хар Чі.

Колёса з зымлі
Лытять на ввэсь світ.
А тые, із НебеСІ, чыя Ж гэто Сіль, х?

Да, алюМініЕвы Ж
Кольца Свяшчэнныя Цігр.

Ніц, ні Волі влажыў Ж,
А ні Васыль,
Каб канібалышч здурів од з Наклый Ш ПыньКіф Х.

Хрыст Пісню  вам спів.
За декуй но кальа піч. І так пышымо ліпш за хахліф.
Оліфы шэ вы
Супроць Стрыльці,
Шо в Сухым Борі
Пожар зачалі.


Рецензии