Людина пориву мо х думок

Вчора, тебе вже може не бути,
Вчора, ти залишишся десь на дні цукрового сиропу.
Ти забереш з собою все те, що накопичувалось цілими роками.
Роками?
Ооо...ні!
Це була всього лиш хвилина,
хвилина коли ти залежно дивилась у даль ефіру.
І намагалась зібрати всі ті хаотичні думки воєдино.
Ти була для мене усім.
Напевно я не зможу сказати більшого,
чим те, що саме ти, була: - людиною, пориву моїх думок!

Ти не зрозуміла нікому.
Напевно не зрозуміла навіть - собі.
Ти з усіма але в той же час - сама.
З їхнього міркування ти була апріорного значення для всіх тих,
хто шукав у тобі натхнення.


Рецензии
Не знаю чого, але мені цей вірш трохи мене нагадав )
Особливо в останьому стовпчику, перших три рядка...)

Вероника Тора   23.11.2012 20:35     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.