Людська колиска...

Вже давно зруйнували зв*язок,
Щей порвався один ланцюжок...
Усе життя - "вона" зазіха.
Усе життя - "вона" поглина.

Род чоловічий - усе панує
Тай на Землі - усе володує:
Як досягти своєї мети,
Щоб телесні стали думки?!..

Лоно Природи - людська колиска,
Тільки немає ніякого зиску -
Так уявляє "злобна дитина",
Якщо точніше, то просто - людина.

Хоче багатства - людська подоба.
У Рай Нескінчений - бруківка-дорога.
Око скидає в Зорі Небесні -
Мрії-думки - вони без телесні.

Тільки з втручанням "просто людини" -
Матір-Природа гине щоднини.
Де б не ступила людська нога -
Там хаотичність і ладу нема.


Рецензии