Мы выйшов тут во за порог

Ий нам 100 пирог бес цукров Ж

Тут в нас вжэ-с досТупНыя фсе вэб-канай.
Ты Ж бач, подывыся на Васьк!
И, да, гондэ влад коця в Коци ужравш
Аж цилЛый батТон сер хлибБан К.

Мы тута вам шо, ны в сосида увДавс?
Который, мо, ны й прам з Мохро Ж.
Ого! Гэто О дэ: в Яновы Ш, ув Коз,
Оно и жывэ гэткый зброд.

Нам трэба оддаты кому, можэ, коць?
Да нашо! Ныхай пожывёць!
Хай цыцКУ Сь сосёць,
ЕК и гэтый а во…
Гром, до трох год.

Да шэ й пры й рыйЖыйм скорРокСной
Мы гэтэ «аво» нагБигРомгм сь.
Павло влад возьмо трыст колов
Са й дзядзя ДурНой Ш
Ий памЯць фставЛёв
От сцас гытё во зь.

Ну-да, пры нажаТИИ пальця КозЛовСьК
Шось стрэльнэ й улад в кахПюхШон вш.
Да й вот, но вш покахШляй от хвайНэй исБёнк з дивана, каторМуть лиись год Ж
Ф таво жэ й Гутко,
Шо дядю так само збирог
Ат жутких сапог Говн Сфинофск.

Ведзь фша прам калыша,
Шо ты ледзь жывой
ВерНулСИК ис фронта минтовск: А ну-ка ваш морда каб была завчор
Шэ раз у сямИ гомносрай К! 

И ГОМ спорадывся уж прам пра пра тафо,
Шо фсех мильцыянт
Абласкав.
Адземш ф кажуха
Жопадрай.
Ад Брэсцка да курска дуга.

Ну, так от у нас завсекда:
Ты нам качана?
Мы це два Ж.
Мыйце Зь как
Марсиан.

Ну, эта мы так…для разминки пака:
Шо в голаву лезе
С шаша.

Прымчав шэ но во Мий Осёл ДурноВой
З бесплатНой пойЕстКИ Зь до той,
Шо выкорМыла в Сухим Бор
Какова-та гладкага надт
Кабана Ж.
А не всяво-навСяво Цигрыка з Барс,
АхотНика, хыж, да СМИтанк.
Каб даць уж усим влад жыдкам
Цип планчык пажраць.

Да й во: шэ но во ввёль жыдок до Якшок
Ильготны прайЕсд лись па просьп
Какой-т хвайна секта паповск.
А мы жа никак не хилой
Ципа зь пакиданец тут фо, Х.

Дык наце зь билет от такой Ж:
Мы з жабинак во Ж!
Вязи, раз запрог.
Бо Ж гэт па дароге не той, шо прама вядзе да пинькоф.
АткуДва й Павло той з Леон.
Цыганский барон.

Бац-бац – и мы всюды там во,
Дзе й нада в Бычков.
А мы еле дров тут найшов…
Каб хоць бы распаль влад грубарк. Ну, шо мы тут скажам: бо й сам
Харош Гусь-летак.
СеБе ничево бы й не й над вж.


Рецензии