***

втекти б кудись,
замаскуватись,
від злості й підлості сховатись,
притулок миру віднайти,
й там оселитись назавжди,
не знаючи біди й нужди,
від світу відірватись.

від світу де фотоефекти,
приховують усі дефекти,
і де безлика сірість мас,
безжалісно так нищить час,
й видумують життя нові проекти.

втекти б кудись,
ізолюватись,
у власній клітці закуватись,
поки усі оці магнати,
жити почнуть ,не існувати
й гріхом скарбниці набивати,
обманом наживатись.


Рецензии